Schimbare la Gmail. Optiunea de mesaje care se "autodistrug" dupa ce sunt citite - posibila?

Postat la: 17.04.2018 11:00

Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidenţial mode” va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.
Citește mai departe...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu