Scene ȘOCANTE cu Liviu Dragnea, inainte de a ajunge la spital: 'Nu a mai putut sta in picioare'

Postat la: 16.03.2019 15:59

Liviu Dragnea a ajuns la spital, după ce a participat la alegerile de la PSD Ilfov! Liderul PSD a acuzat mari dureri lombare, iar la insistențele secretarului general, Codrin Ștefănescu, și ale lui Mircea Drăghici, trezorierul partidului, a fost transportat la un spital din București.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Codrin Ștefănescu a confirmat că Dragnea abia mai putea să stea în picioare. De altfel, șeful social-democraților a ținut o conferință de presă de doar 7 minute.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

”Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat de urgență la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut.” a spus Ștefănescu.

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, după demisia lui Mihai Tudose. Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici au făcut, deja, deplasarea, iar în funcție de starea de sănătate, ar urma să participe sau nu și Liviu Dragnea.

Problemele de sănătate ale lui Dragnea s-au agravat vineri, după alegerile de la PSD Dâmbovița. În sala de la Târgoviște, liderul PSD s-a plâns că era foarte frig și un curent de aer rece.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu