SCENE INCREDIBILE cu Rovana Plumb și Sevil Shhaideh in ședința CEX a PSD: 'Nu puteam sa le ținem prizoniere'

Postat la: 12.10.2017 23:55

După mai bine de 5 ore și 30 de minute de discuții, ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a încheiat! Trei miniștri și-au dat demisia, iar CEX le-a acceptat. Este vorba despre Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.

Liviu Dragnea a relatat scenele incredibile din cadrul CEX care le-a acut în centrul atenției pe cele două.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

”A durat atât de mult pentru că au dorit să vorbească foarte mulți colegi. Au fost discuții profunde. S-a discutat despre programul de guvernare, despre situația în care sunt cele două colege ale noastre, că PSD nu acceptă ca instituții care nu trebuie să aibă puteri în a influența decizii guvernamentale sau remanieri să se implice. La începutul ședinței, cele două colege au anunțat că demisionează. După toate orele de discuții, după o discuție cu ele separat, au fost întrebate a doua oară și și-au menținut decizia de a demisiona. Au spus că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare.

Sevil Shhaideh a spus că vrea să aibă demnitate, să nu mai fie acuzată că se agață de scaun. Prim-ministrul a apreciat profesionalismul lor și calitatea lor de membru al guvernului. Aproape toate lumea a plecat supărată. Practic nu voiau să le lase să iasă din sală. Nu puteam să le ținem prizoniere. Sevil a spus că nu mai poate duce această presiune, ea și familia ei, o presiune infernală.

Rovana e în aceeași situație. ”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Cristian Tudor Popescu anunță APOCALIPSA pentru Liviu Dragnea: 'S-a încheiat epoca Dragnea dacă sunt acceptate cererile' .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu