Scandal la filtrul instituit in zona de carantina din Ivesti: Un barbat a fost internat la psihiatrie

Postat la: 17.10.2020 18:56

Un bărbat în vârstă de 40 ani, din Ivești, a făcut scandal noaptea trecută în filtrul instituit la intrarea în zona de carantină. Pentru că era foarte agitat, jandarmii au solicita o ambulanță care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați, anunță Jandarmeria Galați.

Bărbatul, în stare de ebrietate, s-a prezentat la ora 01:50 la filtrul rutier situat la intrarea în zona de carantină din comuna Ivești și a început să strige și să amenințe jandarmii și polițiștii. Fiind o oră târzie, oamenii legii i-au cerut acestuia să meargă spre domiciliu întrucât se află într-o zonă de carantină, iar prin țipetele și zgomotele făcute deranjează ordinea publică și locuitorii din zonă. După ce i s-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniștii publice și nepurtarea măștii de protecție în zona de carantină, bărbatul a plecat spre domiciliu, însă a revenit la ora 03:00 și a început să șicaneze forțele de ordine și să amenințe cu relațiile sale, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

Nemulțumirea acestuia era legată măsurile epidemiologice luate de către autorități și de carantinarea unui cartier din comuna Ivești, unde incidența cazurilor de COVID-19 este peste 3/1.000 de locuitori.

Întrucât bărbatul nu s-a conformat solicitării jandarmilor de a înceta scandalul și a se deplasa spre domiciliu, oamenii legii l-au încătușat și au solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați, unde specialiștii au dispus internarea acestuia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu