Scandal in Franța dupa ce un bebeluș a primit prenumele a doi celebri fotbaliști: Procurorul Republicii a dispus ca prenumele micuțului sa fie schimbate

Postat la: 16.03.2019 20:16

Un judecător din Brive-la-Gaillarde a decis, zilele trecute, că fiul unei familii din Brive, născut în 2018, nu poate primi prenumele Griezmann Mbappe, relatează France Bleu, potrivit news.ro.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

Părinţii copilului voiau ca fiul lor să poarte numele celebrilor Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Băieţelul s-a născut la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut. Magistratul a fost sesizat în privinţa situaţiei legate de numele copilului de procurorul Republicii, la rândul său alertat de ofiţerul de stare civilă din Brive, care a considerat că prenumele alese “îi pot aduce prejudicii copilului”. Judecătorul a fost de acord cu ofiţerul de stare civilă şi a decis ştergerea prenumelor Griezmann şi Mbappe din registrele de stare civilă. De comun acord cu părinţii, a decis ca băiatul să primească numele Dany Noe.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

În ciuda acestei decizii judecătoreşti, conform legii, în certificatul de naştere al copilului se va afla menţiunea că părinţii au vrut să îl numească pe băiat Griezmann Mbappe.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu