Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_fae3q060dmrp87cog28b4u8ag3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Scandal cu focuri de arma, la un club de fițe din Mamaia

Scandal cu focuri de arma, la un club de fițe din Mamaia

Postat la: 16.08.2019 11:32

Un scandal a avut loc vineri dimineaţă în Mamaia, după ce patru persoane s-au certat cu agenţii de pază ai unui club din staţiune, iar la un moment dat unul dintre scandalagii a scos un pistol neletal şi a tras un foc în aer, apoi au luat-o la fugă, fiind prinşi o jumătate de oră mai târziu în Năvodari.

Citește și: VIDEO ȘOCANT - Klaus Iohannis nici măcar nu se uită la militarul care a leșinat în spatele lui

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri dimineaţă, patru persoane s-au certat cu agenţii de pază de la clubul Ego din Mamaia, scandalul având loc în parcarea acestuia. La un moment dat unul dintre cei patru scandalagii a scos un pistol neletal şi a tras un foc în plan vertical, după care au fugit. Trei dintre ei au reuşit să se urce într-o maşină, iar al patrulea a rămas pe afară, el fiind lovit de autoturismul respectiv.

Scandalagiii au fugit la Năvodari, fiind prinşi după o jumătate de oră. Ei au fost duşi la audieri, iar cel lovit cu maşina a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu