Santos l-a dat afara pe Robinho dupa numai 6 zile: Brazilianul risca pușcaria, pentru un viol pe care l-ar fi facut in Italia

Postat la: 17.10.2020 16:08

Clubul brazilian Santos şi fostul internaţional brazilian Robinho, condamnat în primă instanţă pentru un viol colectiv în 2013, când juca la AC Milan, au reziliat contractul semnat în 10 octombrie.

Mare speranţă a fotbalului brazilian, Robinho a semnat, la 36 de ani, un contract pe cinci luni cu FC Santos, club la care s-a format, scrie news.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

În 2017, atacantul a fost condamnat în lipsă la nouă ani de închisoare pentru viol colectiv datând din 2013, din perioada în care juca la AC Milan. El a făcut apel şi susţine că este nevinovat.

"De comun acord, Santos şi Robinho au decis să suspende contractul semnat în 10 octombrie pentru ca jucătorul să se poată concentra pe apărarea sa la procesul din Italia", a anunţat clubul din Sao Paulo pe Twitter.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu