Ruptura din Iris nu e singura: Direcția 5 a ramas fara solist

Postat la: 12.08.2017 08:55

Formaţiile de rock şi pop-rock autohtone sunt în criză. După ce Cristi Minculescu, Walter Popa şi Doru Borobeică au plecat din Iris, o altă formaţie de legendă are mari probleme. Este vorba despre cei de la Direcţia 5 care l-au pierdut pe Tony Şeicărescu, anunţă libertatea.ro. Acesta era frontman în formaţie.

CIteşte şi: Invenţia care le va schimba viaţa multor români: Reuşită importantă a specialiştilor

De aproape o lună de zile formația concertează asiduu în formula clasică, avându-l pe Cristi Enache solist, care este dublat de Alina ”Alinka” Crișan. În acestă formula Direcția 5 s-au prezentat zilele trecute la ediția cu numărul 50 a veteranului Festival de interpretare muzicală de la Amara.

Citește și: Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Tony, primul solist al formației (1993-1995) a participat la înregistrarea emblematicului album ”Seducție” (1993), iar după a ales să se stabilească în Olanda, unde a cântat mulți ani. Solistul a fost reprimit în familia Direcția 5 în urmă cu cinci ani, după ce a petrecut un an ca solist al grupului Krypton, dar a mai plecat odată din formația care l-a relansat.

Citește și: ING Bank a dat lovitura în acest an, în România! Premieră pentru banca olandeză

”Tony este omul care a adus echilibrul în formația Direcția 5” declara în urmă cu ceva vreme Marian Ionescu, liderul grupului ce tocmai a sărbătorit 25 de ani de intensă activitate muzicală. Cel mai probabil, Tony Șeicărescu și-a dorit o pauză dat fiind că, recent, a devenit din nou tată, mai spune sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu