Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_oti2f9oj6mfi50s1nutrgkem62, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Rujeola face RAVAGII - Inca 53 de cazuri confirmate in ultima saptamana

Rujeola face RAVAGII - Inca 53 de cazuri confirmate in ultima saptamana

Postat la: 15.02.2020 08:40

Încă 53 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în cinci judeţe, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 19.381, din care 64 de decese, potrivit news.ro.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), în perioada 10-14 februarie au fost raportate încă 53 de cazuri nou-confirmate de rujeolă, în cinci judeţe.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Cele mai multe au fost raportate în Suceava - 35, câte şase cazuri fiind în Caraş-Severin şi Timiş, cinci în Braşov şi unul în Arad.

Astfel, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 14 februarie este 19.381, din care 64 de decese.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu