Romanul ranit in urma furtunii din Grecia va fi adus in tara cu o ambulanta și internat la un spital din Cluj

Postat la: 13.07.2019 15:40

Românul rănit în urma furtunii din nordul Greciei şi care şi-a pierdut soţia şi fiul după ce acoperişul unei terase a căzut peste ei, este adus în ţară cu o ambulanţă, urmând să fie internat la Cluj, informează news.ro.

Conform informaţiilor şi imaginilor difuzate de Antena 3, bărbatul este preluat cu o ambulanţă, pentru a fi adus în ţară. El ar urma să fie internat la un spital din Cluj.

romanul-care-bate-recordul-in-materie-de-transferuri-inter-milano-l-a-cumparat-cu-12-milioane-de-euro-i-a-anun-at-pe-site-ul-oficial_1366431.html" target="_blank">Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

Deşi informaţii iniţiale indicau că externarea era programată vineri, a ales să mai rămînă în spital, pentru a beneficia de îngrijiri medicale până la momentul plecării.

MAE a transmis vineri că bărbatul se află în afara oricărui pericol şi va fi externat, iar trupurile soţiei şi fiului acestuia vor fi repatriate la începutul săptămânii viitoare, după ce vor fi obţinute toate documentele necesare.

”Reprezentanţii Consulatului General al României la Salonic s-au deplasat la unitatea medicală unde este internat cetăţeanul român rănit, pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la starea sa de sănătate. În urma discuţiilor cu reprezentanţii spitalului, a rezultat faptul că acesta se află în afara oricărui pericol şi urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi”, a transmis, vineri, MAE.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

MAE a precizat că reprezentanţii Consulatului General sunt în legătură cu membrii familiei celor două persoane decedate în furtună şi acordă asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor privind repatrierea trupurilor neînsufleţite şi eliberarea documentelor necesare şi a certificatelor de deces, repatrierea urmând a avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu