Romanul Avram Iancu, pe podium la Maratonul Arctic : 'Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!'

Postat la: 17.03.2019 08:24

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut după ce a traversat înot Canalului Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare, a încheiat, sâmbătă, pe locul trei, cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”, potrivit mediafax.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

Ultramaratonul „6633 Arctic Ultra” ediția 2019 a fost câștigat de australianul Paul Watkins, în timp ce bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, s-a clasat pe locul trei.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

„Mi-am dus drumul până la capăt. Până la capătul lumii. Și deși am reușit, nu am niciun merit, e doar îngăduință divină. Iar locul 3 obținut la una dintre cele mai grele curse din lume e doar o răsplată nesperată pentru tot ceea ce am îndurat aici. Dumnezeu să binecuvânteze România", este mesajul postat de Avram Iancu, sâmbată, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

Avram Iancu a luat startul în 6633 Arctic Ultra 2019 de la Eagle Plains, pe 7 martie, la ora locală 10.30.

Anul trecut, bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, a reuşit să ajungă la Istanbul, în Turcia, după ce a parcurs înot cei 680 de kilometri, stabilind, astfel, un nou record, după ce reuşise să străbată Dunărea fără costum de neopren.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu