Romania a caștigat Campionatul European de tenis de masa: victorie DRAMATICA in finala

Postat la: 17.09.2017 18:55

România este nouă campioană a Europei la tenis de masă, în competiția feminină. Echipa noastră s-a impus, după o finală dramatică în fața Germaniei și a cucerit medalia de aur.

Ana Maria Prodan, dusă de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit vedeta Tv

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: România va EXPLODA! Informația asta mă CUTREMURĂ

România obține al patrulea titlu continental din istorie, după cele cucerite în 1992, 2002 și 2005. Echipa noastră, formată din Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu, este una dintre puținele la nivel europeană care nu se bazează pe jucătoare din Asia, informează GSP.

Eliza Samara a adus primul punct, după o victorie în decisiv cu Ying Han, numărul 1 european. Daniela Dodean a cedat în trei seturi în fața Xiaonei Shan, pentru ca Bernadette Szocs să ne readucă în avantaj după 3 meciuri. Shan a împins finala în decisiv după victoria în patru seturi în fața Elizei.

Dodean a controlat excelent prima parte a meciului cu Ying Han, câștigând fără mari emoții primele două seturi. Han s-a apărat însă excelent și a reușit să se impună în actul 3 cu 11-6 și a fost la o minge distanță de împinge meciul în setul cinci. Daniela a revenit însă de la 8-10 și a câștigat patru puncte la rând pentru a aduce României al patrulea titlu european.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu