Roman Burki, portarul Borussiei Dortmund, va participa la un eveniment in Romania

Postat la: 17.05.2019 17:48

Portarul echipei Borussia Dortmund, Roman Burki, va participa, în data de 23 mai, la evenimentul “Siguranţa Copiilor în Sport”, care se va desfăşura la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, informează FRF potrivit news.ro.

Dezbaterea este organizată de fundaţia Terre des hommes, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal. Întâlnirea este organizată în cadrul seminarului de leadership sportiv Youth Council, iniţiat de FRF.

La conferinţa de presă organizată vor participa şi Diana Pirciu, Manager Responsabilitate Socială FRF, şi Tincuţa Apăteanu, Director adjunct al Fundaţiei Terre de hommes România.

Burki, în calitatea sa de ambasador Terre de hommes, va fi prezent la dezbatere pentru a-şi împărtăşi experienţa de jucător de fotbal, sport pe care-l practică din copilărie, cu respectarea unor principii esenţiale prin care a ajuns să evolueze la cel mai înalt nivel.

În cadrul evenimentului, va avea loc şi un meci de fotbal, între o echipă de juniori la care va evolua şi Roman Burki şi echipa Youth Council.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu