Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_ki53fofppmvp6flbolpg1jmgh6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Roger Federer: 'Nu este imposibil sa joc inca la 40 de ani'

Roger Federer: 'Nu este imposibil sa joc inca la 40 de ani'

Postat la: 13.09.2019 17:31

Roger Federer (3 ATP) a declarat, într-un interviu recent, că nu scoate din calcul opțiunea să evolueze încă la 40 de ani, anunță MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

”Nu este imposibil să joc încă la 40 de ani. Acum câțiva ani nu m-aș fi gândit că ar fi posibil. Dar când te simți foarte bine pregătit, așa cum mă simt eu acum, crezi că poți juca pentru totdeauna”, a spus Roger Federer, conform Tennis World USA.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

De asemenea, Federer a vorbit despre motivația sa de a concura la cel mai înalt nivel: ”Cred că este esențial acum, dar la început era invers. Între timp, trebuie să treci prin niște etape în care să fii tot timpul pe drum, poate nu este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Uneori simți că ai ratat unele lucruri, dar întotdeauna încerc să văd partea plină a paharului. Am ajuns să cunosc o mulțime de oameni incredibili în jurul lumii și să văd orașe pe care nu m-aș fi gândit să le vizitez atunci când eram copil. Acum este ușor să vezi partea frumoasă, dar, de asemenea, trebuie să ai și succes”.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu