Robert Negoița: Comisia de Circulație a aprobat modificarea limitei de viteza pe Splaiul Unirii la 70 km/h, pe porțiunea securizata

Postat la: 16.09.2017 18:25

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că membrii Comisiei de Circulație din Primăria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteză de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii, de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă, pe ambele sensuri.

d109dee8-01fe-429d-b99b-50f20fc8a9c3

"O veste bună! Mă bucur că membrii Comisiei de Circulație din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteză pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar și fiindcă am reușit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie și în continuare să conducem prudent și să înțelegem că viață este mai presus de orice grabă", a precizat edilul, într-o postare pe pagina de Facebook.

De asemenea, acesta a atașat o imagine cu decizia Comisiei de Circulație.

"S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Splaiul Unirii de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă pe ambele sensuri, pe porțiunile pe care malurile râului Dâmbovița au fost securizate cu elemente de protecție, cu menținerea limitării la trecerile pentru pietoni și în zona Pasajului N. Grigorescu — Splai Dudescu", se arată în documentul postat de Robert Negoiță.

AGERPRES/ (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Daniela Juncu)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu