Robbie Williams il deranjeaza pe vecinul sau, chitaristul Jimmy Page, ascultand la maximum muzica formatiei Black Sabbath

Postat la: 14.01.2019 14:23

Starul pop Robbie Williams îl deranjează pe vecinul său, chitaristul de la Led Zeppelin, Jimmy Page, ascultând la maximum muzica formaţiei Black Sabbath, în încercarea de a-şi rezolva conflictul cu acesta privind extensia casei, se arată într-o plângere la primărie, potrivit The Guardian, scrie news.ro.

Cei doi au o dispută de mai mult timp în ceea ce priveşte extensia casei lui Robbie Williams care i-ar afecta locuinţa chitaristului, veche de la 1875.

Conflictul dintre muzicienii, care locuiesc în Holland Park, în vestul Londrei, a izbucnit după ce fostul memebru al formaţiei Take That a primit, anul trecut, aprobare condiţionată de a construi în subsol o piscină.

Page este îngrijorat din cauza lucrărilor de excavare care ar putea deteriora reşedinţa sa de patrimoniu în stil gotic, "Tower House". Page a locuit aici timp de 46 de ani.

Într-o scrisoare adresată Royal Borough of Kensington şi Consiliului din Chelsea, care este semnată "Johnny", se arată că Williams a ascultat muzica formaţiei Black Sabbath pentru a-şi enerva vecinul.

Potrivit aceluiaşi document, cântăreţul a interpretat piese Pink Floyd şi Deep Purple la volum maxim, ştiind că "asta îl deranjează" pe starul de la Led Zeppelin.

Citește și: Sorin Zlat Quartet susține primul concert din an al la ARCUB

"Williams s-ar fi îmbrăcat pentru a-l imita pe solistul Led Yeppelin, Robert Plant, purtând "o perucă cu păr lung şi îndesându-şi o pernă sub tricou în încercarea de a imita burta lui Robert Plant pe care a căpătat-o în ultimii ani", potrivit textului scrisorii.

Este "stânjenitor", continuă textul scrisorii, pentru că "Plant este recunsocut pentru apariţiile pe scenă cu cămaşa descheiată şi, evident, nu poate cânta în situaţia actuală".

În decembrie 2018, Williams a primit permisiunea de a face planurile de construcţie pentru piscină.

În orice caz, lucrările nu vor începe până când membrii consiliului se asigură că nivelul vibraţiilor va fi monitorizat, precum şi stabilitatea solului. Ei vor discuta şi problema unei garanţii din partea lui Williams, care ar putea fi reţinută în cazul în care condiţiile ar fi încălcate sau s-ar produce pagube.

Permisul de construcţie este supus unui acord juridic, care trebuie să fie aprobat de comitetul de planificare a cererilor, care va fi discutat într-o altă întâlnire, anul viitor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu