REVOLTATOR Penny vinde alimente STRICATE și are practici comerciale INȘELATOARE: Protecția Consumatorilor a aplicat doar amenzi

Postat la: 17.05.2018 05:55

Şase magazine Penny din judeţul Constanţa au fost verificate de inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, echipele de control descoperind mai multe deficienţe, printre care legume şi fructe stricate, depozitarea neconformă a mărfurilor şi produse neetichetate. Comisarii au aplicat în total sancţiuni de aproape 170.000 de lei.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că de la începutul săptămânii şi până în prezent au fost efectuate controale la şase magazine Penny din judeţul Constanţa.

Citește și: ALERTĂ! Mii de angajaţi ai unei companii de stat au primit salariile LA JUMĂTATE – datoriile sunt de sute de milioane

În urma verificărilor, comisarii au descoperit mai multe deficienţe, printre care practici comerciale înşelătoare, produse neetichetate, legume şi fructe stricate, depozitare neconformă şi campanii promoţionale cu deficienţe de informare.

Horia Constantinescu a precizatcă pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi în valoare totală de 169.500 de lei.

Citește și: Solista trupei The Humans acuză: ” Vorbim despre mulți bani în cazul Nettei…” .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu