REVOLTATOR O tanara mama de 26 de ani facea sex cu copilul sau de 4 ani și se filma, pentru pedofili: Femeia, din Ucraina, a fost arestata

Postat la: 16.03.2019 19:16

O mamă care se presupune că s-a filmat în timp ce făcea sex cu fiul său de patru ani înainte de a vinde clipurile pe dark web a fost arestată în Ucraina, potrivit www.dailymail.co.uk.

Poliția a percheziționat apartamentul femeii de 26 de ani din orașul Vinnytsia din regiunea regiunii Vinnytsia și a găsit numeroase fișiere video stocate pe computerul său.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Mama, care nu a fost numită pentru a proteja identitatea victimei, a anunțat că a vândut materialul video pentru 3000 grivne ucrainene (85 de lire) fiecare.

În total, a filmat și a vândut aproximativ 30 de videoclipuri și a obținut aproximativ 2500 de lire sterline, a spus poliția.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

În timpul raidului poliției, mama a spus: "O femeie tânără a luat legătura cu mine prin e-mail și mi-a oferit un loc de muncă. A trebuit să caut online copii care ar fi dispuși să ia parte la filmarea pornografică pentru bani. Trebuia să filmez copiii la domiciliu, în timp ce părinții lor sunt plecați sau îi invităm la locul meu.”

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu