Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_mluv2t0vs1p9g1a7k6c9btlv83, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
REVOLTATOR In plina pandemie de COVID-19, romanii merg la serviciu inghesuiți in microbuze

REVOLTATOR In plina pandemie de COVID-19, romanii merg la serviciu inghesuiți in microbuze

Postat la: 27.03.2020 07:24

În plină pandemie de coronavirus, românii sunt nevoiți să se deplaseze către locul de muncă în condiții în care îi expun și mai mult la infectarea cu COVID-19.  La înghesuiala în microbuzele din România sunt, spre exemplu, suspuși românii pentru a ajunge la serviciu. O femeie, care se deplasa pe ruta Constanța-Cumpăna, a postat pe Facebook o fotografie și s-a plâns de condițiile din mijocul de transport în comun. „Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi”, a mărturisit ea.

De altfel, un număr de 36 de oameni au fost găsiți de polițiști într-un microbuz de 21 de locuri, pe un drum din județul Olt. Șoferul a fost amendat cu 12.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, microbuzul circula pe DJ 653, pe ruta Slatina - Valea Mare - Recea – Schitu, iar călătoria oamenilor era contra-cost.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

Revenind,  femeia din Constanța a postat pe Facebook o imagine cu un microbuz ticsit de oameni, care stăteau atât jos, pe scaune, cât și în picioare, pe culoarul vehiculului plin de pasageri.

Femeia s-a plâns că acestea sunt condițiile în care trebuie să ajungă la muncă.

„Stimată doamnă primar, vă exemplific modul în care ne-am deplasat dimineața la serviciu în microbuzul TRL, cursa de la ora 7.00. Suntem noi cei ce suntem în linia 1 și a 2-a care asigurăm servicii de permanență, care nu avem un salariu din care să ne și permitem două mașini la domiciliu cu care să ne deplasăm în siguranță. Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi, am fost nevoiți să respirăm 100 cm cubi de aer! Vă rog să faceți ceva!”, a scris femeia pe Facebook.

Aceasta a adăugat că pe tot parcursul cursei nu a văzut niciun polițist care ar fi putut să verifice microbuzul.

„Nu am întâlnit un organ de ordine publică care să verifice dacă toți călătorii aveau documentele obligatorii de deplasare. Avem copii care ne așteaptă acasă, colegi de serviciu, părinți și bunici pentru care ne simțim răspunzători. Ni s-a spus sa fim conștienți pentru a nu deveni criminali. Vă rog să luați măsuri urgente!”, mai scrie constănțeanca pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu