REVOLTATOR Ce program ii facuse șeful sau polițistului-pedofil: Date din raportul ajuns la Mihai Tudose / DOCUMENT

Postat la: 12.01.2018 20:54

Poliţistul Eugen Stan îşi desfăşura activitatea în funcţie de orarul şi de priorităţile şefului său direct, comisarul șef Rene Emanuel Voicu, iar şeful Biroului de poliţie rutieră pentru sectorul 2 nu ştia că Stan ocupă o funcţie în subordinea sa, relevă Raportul făcut public de Guvern vineri seară, pe baza documentelor furnizate de şeful Polţiei române, Bogdan Despescu.

IMPORTANT - ANUNȚ PENTRU TOȚI CITITORII

"Activitatea profesională desfăşurată de agent este nesemnificativă rsportat la standardele de performanţă asociate postului ocupta, situaţie care a fost posibilă doar cu ştiinţa şefului direct, comisar şef de poliţie Voicu Rene Emanuel, aspect care a permis apariţia unor nemulţumiri în colectivul structurii. Comisar şef de poliţie Voicu Rene Emanuel a manifestat superficialitate în modul de întocmire a planificării de serviciu a agentului de poliţie Eugen Stan, în neconcordanţă cu programul de lucru stabilit în fişa postului, în sensul că agentul nu respecta programul de lucru de 8 ore, pe trei schi,brui, ci îşi desfăşura activitatea în funcţie de orarul şi de priorităţile şefului său direct", se arată în document.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă RAPORTUL AICI

De asemenea, raportul consemnează că Voicu i-a trasat lui Stan "sarcini ce nu au avut ca scop at8ngerea standardelor de performanţă asociate postului ocupat".

Comisarului şef de poliţie Alina Dobre, şeful de Poliţie Rutieră pentru sectorul 2, i se reproşează că "nici nu cunoştea faptul că agentul de polişie Stan Eugen ocupă o funcție în statul de organizare al biroului".

Citește și: Evoluție uriașă! Câți bani va încasa Mihaela Buzarnescu pentru calificarea în finala turneului de la Hobart .

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu