Retete Craciun. Cum sa faci cel mai delicios lebar de casa

Postat la: 07.12.2018 17:53

lebar de casa craciun google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); In prag de Sarbatori, oamenii de pregatesc deja pentru sfanta masa de Craciun. Printre bunatatile care vor trona pe masa, se numara si lebarul. Cum trebuie preparat. Ingrediente 1 ficat porc 2 plamani 1 plina 200 g carne grasa de pe gusa porcului sare piper cimbru 1-2 intestine de porc pentru carnati Mod de preparare Ficatul, plamanii, splina si carnea grasa se spala foarte bine si se lasa in apa rece pentru 30 de minute, sa iasa tot sangele.Apoi, se pun la fiert in apa rece cu sare si cimbru. Dupa ce au fiert, zeama nu se arunca, iar carnea si maruntaiele se trec prin masina de toca. Apoi, pasta rezultata se framanta cu 2-3 linguri de zeama in care au fiert ingredientele. La masina ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu