Renunța la lux: Celebra casa de moda din Italia va produce combinezoane medicale

Postat la: 26.03.2020 21:55

Creatorul Giorgio Armani a anunţat, joi, că fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protecţie destinate "personalului medical angajat în lupta " contra pandemiei de coronavirus, potrivit AFP, anunță news.ro.

Fondatorul mărcii, Giorgio Armani, a făcut deja o donaţie de 2 milioane de euro pentru spitalele din peninsulă, afectate de afluxul de bolnavi.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Casa principală este la Milano, a cărei regiune este epicentrul pandemiei în Italia.

Pandemia a ucis 8.200 de persoane (dintre care 4.800 în Lombardia), în timp ce 3.600 se află la Tearapie Intensivă, potrivit ultimelor cifre.

Armani are patru fabrici în Italia, a precizat un purtător de cuvânt. Firma a transferat o parte din producţia sa în ţări în care mâna de lucru este mai ieftină.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Numeroase firme din sectorul textil şi-au reorientat producţia, precum marca de lenjerie şi costume de baie Calzedonia, care produce de acum măşti.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu