Renault a anuntat primele pierderi din ultimii 10 ani si are un plan de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro in urmatorii trei ani

Postat la: 14.02.2020 18:00

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani şi are un plan de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii trei ani. Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%, anunță MEDIAFAX

Plaul de redresare al Renault și reducerile de costuri va fi pus în aplicare cât mai repede, fără a aștepta venirea noului CEO Luca di Meo.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%, la 15.697 de maşini. Dacia îşi va anunţa rezultatele peste câteva luni.

„Vom da rezultatele după ce se întruneşte AGA, deci nu avem rezultatele până aproximativ în aprilie sau mai”, a declarat pentru MEDIAFAX, Monica Ioniţă, reprezentatul relaţiei cu presa al companiei.

În această săptămână şi Nissan, care se confruntă cu cererea în scădere pe pieţe cheie precum China sau Europa, a anunţat prima sa pierdere trimestrială din aproape zece ani şi şi-a redus prognoza de profit.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

Renault a prognozat că piaţa auto mondială va scădea în 2020. Grupul are o fabrică în Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, care a fost închisă, iar firma a spus că şi alte fabrici ar putea să fie oprite în săptămânile următoare din cauza întreruperilor lanţului de aprovizionare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu