Remus Radoi acuza ca a fost amenințat cu MOARTEA, dar poliția a REFUZAT sa trimita echipaj: 'Nu cred ca vor avea curaj'

Postat la: 15.08.2019 19:15

Continuă dezvăluirile halucinante privind relațiile dintre poliție și lumea interlopă din Caracal. Remus Rădoi, patronul mai multor companii de securitate din zonă susține că a fost amenințat cu moartea și a cerut sprijin de la DIICOT. Procurorii l-au îndemnat să sune la poliție, însă oamenii legii au refuzat să trimită echipaj, motivând că interlopii care îl așteptau să iasă din mașină nu vor îndrăzni să îi facă rău.

"La momentul în care îmi spune asta de față era o parte din membrii clanurilor. (…) Unul dintre ei mi-a și lansat amenințarea cu moartea. Am făcut o plângere pentru amenințare cu moartea. Într-una din seri, acest individ condamnat pentru omor, era cu mașina în spatele meu. Am sunat la DIICOT spunându-le ce să fac, cum să mă apăr.

Mi s-a spus să sun la Poliție. L-am sunat pe Humă, spunându-i că mașina e în spatele meu. Avea la cunoștință că am o plângere pentru amenințare cu moartea. Zice: “Te rog să te calmezi, nu cred că vor avea curaj să o facă, cred că vor doar să de intimideze“, a spus Remus Rădoi, conform Cancan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu