Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_mutf0vbiff7dkct4osom41r5h0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Reguli noi pentru petrecerile din apartament. Ministrul de Interne face precizari

Reguli noi pentru petrecerile din apartament. Ministrul de Interne face precizari

Postat la: 22.05.2020 13:48

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat, într-un video pe Facebook, că numărul maxim de persoane care pot fi invitate la o aniversare sau o onomastică, dacă evenimentul este organizat într-un apartament, este de 8. Pentru evenimente care implică o slujbă religioasă, nuntă, botez sau înmormântare, numărul maxim al celor care pot participa este de 16.

„Limita de 8 persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinții Constantin și Elena. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. (...) Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase”, le-a explicat ministrul, celor care îl urmăreau pe Facebook.

Marcel Vela a precizat că măsura a fost luată pentru a reduce riscul răspândirii virusului, dar și pentru a limita riscul ca o persoană care s-a aflat în apropierea unei persoane infectate să nu fie nevoită să stea în autoizolare pentru 14 zile.

„De la 1 iunie, din 15 iunie, dacă totul va fi în regulă, evident se va reamenaja și această regulă”, a declarat Marcel Vela.

Răspunsul ministrului de Finanțe la minutul 17:

Dragi prieteni, Sper ca răspunsurile mele de astăzi să vă fie de folos! Avem nevoie de energie pentru a merge mai...

Publicată de Marcel Vela pe Joi, 21 mai 2020

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu