Reactia dura a lui Ilie Nastase dupa ce Simona Halep a fost caricaturizata de publicatia Charlie Hebdo

Postat la: 14.06.2018 23:09

Ilie Năstase a reacționat dur după ce Simona Halep a fost umilită de publicația franceză Charlie Hebdo, scrie România TV.
 
Revista a publicat o caricatură cu constănțeanca ridicând un trofeu, alături de titlul: "O româncă a câștigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi!".
 

"Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie să le răspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste doua milioane de euro, inseamna ca sunt prosti. Ce să le spui proștilor? Nu are rost sa le raspundem, sa-i bagam in seama. Probabil ca daca lua trofeul vreo frantuzoaica nu mai faceau asta. E treaba lor. Nici nu merita sa le mai raspundem. Cupa e la noi, e a romanilor. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci sa-l retraga. Dar fierul ala vechi i-a costat destul de mult", a declarat Ilie Nastase.
Citește și:

Simona Halep luată în vizor de publicația franceză Charlie Hebdo. Cum a fost prezentată campioana de la Roland Garros pe coperta revistei

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu