Reacție dura a Rovanei Plumb dupa ce și-a dat demisia: 'E un act unilateral. Nu ma joc'

Postat la: 13.10.2017 00:54

Reacție dură a Rovanei Plumb după ce și-a dat demisia din Guvernul lui Mihai Tudose. Plumb l-a atacat pe premier, deși nu i-a pronunțat numele și a anunțat că nu va reveni în niciun caz asupra deciziei de demisie din Executiv.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

"Mi-am prezentat poziţia în forul partidului. Am cumpănit. Sunt un om bun de partid. Nu am renunţat la demisie. E un act unilateral. Nu mă joc. Sunt fermă când iau o decizie. Vreau pe această cale să le mulţumesc tuturor colegilor care mi-au transmis mesaje. Să îi rog pe toţi să înţeleagă gestul nostru. Demnitatea e cea care ne rămâne. Eu niciodată de când sunt în PSD nu am discutat de problemele partidului. Mereu am vorbit în partid, în forurile statutare. Nu am făcut declaraţii publice şi nu am acuzat pe nimeni", a spus Plumb, extrem de nervoasă după ședință Cex-ului PSD.

Citește și: Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a demisionat la cererea lui Mihai Tudose: 'Mi-am păstrat decizia'

"Eu am fost înştiinţată de DNA că sunt în dosarul Belina prin intermediul presei. Eram în şedinţă şi discutam despre cum să discutăm infrastructura socială şi rutieră. Aşa am aflat despre ceea ce s-a întâmplat. Nu sunt vinovată, dar nu vreau să se folosească pretexte în bătăliile politice.

Au fost mai mulți factori pentru care mi-am dat demisia. Nu le spun acum. Nu s-a explicat cine e nemulțumit de la Bruxelles deși s-au pus întrebări. În politică nu există supărări, trebuie să îți vezi de drumul tău. Mă mândresc cu asta și voi rămâne mereu în PSD", a încheiat Plumb.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu