Reacția lui Traian Basescu dupa audierea lui Florian Coldea in Comisia SRI: 'Nici Manda nu spune tot'. Atac la adresa lui Dragnea

Postat la: 14.03.2018 09:54

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut marți, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, președintele Comisiei de control SRI, ce întrebări să nu-i pună lui Florian Coldea.

”Audierea a avut sens în măsura în care Comisia ține cont de faptul că n-a avut în față un politician, ci un ofițer de informații. Probabil public nu s-a lămurit nimic, dar eu sunt convins că multele ore de audieri au lămurit niște lucruri. Lucururile sunt în interiorul Comisiei. Nici Manda nu spune tot.

BOMBĂ lansată de Victor Ponta: 'Liviu Dragnea le-a cerut lui George Maior și Florian Coldea să îi ajute iubita'

Sigur, despre părțile spectaculoase Manda a spus că n-a întrebat. Nici de tăierea porcului, nici de petrecerile de la K2, nici de meciurile de tenis. Asta e explicabil și nu-i poate fi reproșată lui Coldea, ci comisiei care e majoritară PSD-ALDE.

Dacă Daddy i-a spus ”îmbolnăvește-l acum pe Coldea”, l-a îmbolnăvit înainte de Congres, iar dacă i-a spus ”nu întreba de porc”, n-a întrebat omul. Ce să facă?

Nu știu dacă neapărat a fost un troc cu Coldea, dar sigur a fost o dispoziție a lui Dragnea către Manda ce să nu întrebe. Iată că nu a întrebat nici de petreceri, nici de tăiatul porcului și așa mai departe”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu