Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_jpm9m4qe6meqo1apo8f0l6kmv5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Rețineri in cazul polițistului impușcat pe 30 iulie: Doi argeșeni au ajuns dupa gratii

Rețineri in cazul polițistului impușcat pe 30 iulie: Doi argeșeni au ajuns dupa gratii

Postat la: 13.09.2019 04:56

Doi bărbaţi din localitatea argeşeană Muşăteşti au fost reţinuţi, joi, în cazul unui poliţist care a murit în luna august, după ce a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că cei doi bărbaţi, în vârstă de 60 şi, respectiv, 35 de ani, au fost conduşi la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. După finalizarea audierilor, suspecţii au fost reţinuţi.

Conform aceloraşi surse, primul bărbat este cercetat pentru omor şi braconaj, iar al doilea - pentru braconaj şi mărturie mincinoasă.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Procurorii argeşeni au început ancheta în acest caz pe 30 iulie, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate.

Potrivit unui comunicat transmis atunci de IPJ Argeş, incidentul a avut loc în timpul nopţii.

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare", se precizează în comunicat.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (...) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţistul rănit a fost transferat ulterior cu elicopterul la un spital din Bucureşti, unde a murit în data de 13 august.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu