Razvan Popa, eurodeputat PSD: 'Vasile Siegfried Muresan minte pentru a justifica poziția antiromaneasca a PNL in privința dublului standard la alimente'

Postat la: 17.05.2019 21:24

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, se arată şocat de modul în care liberalul Vasile Siegfried Mureşan a justificat opoziţia parlamentarilor europeni ai PNL faţă de directiva care priveşte eliminarea dublului standard la alimente.

„Este revoltător cum Vasile Siegfried Mureşan minte pentru a justifica atitudinea profund antiromânească a eurodeputaţilor PNL. Adevărul este că noi am obţinut eliminarea dublului standard, o măsură pe care liberalii nu au susţinut-o. Opoziția PNL față de directiva care contribuie la eliminarea dublului standard este o dovadă clară a faptului că liberalii nu îi reprezintă pe români la nivel european.

Mă așteptam ca cei din PNL să își ceară scuze pentru poziția lor din Parlamentul European, nu să mintă pentru a se justifica. România are nevoie de europarlamentari patrioți, care să se reprezinte interesele cetățenilor acestei țări, și nu de politicieni dispuși oricând să îl tranzacționeze, așa cum sunt cei PNL” susține Răzvan Popa.

Citește și: Jandarmeria și PSD-ul în vizorul USR-ului! Se trece la artileria grea .

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu