Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_onlst92v2v0jc5n3dcuv9cajj0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Razvan Marin a semnat un nou contract cu Standard Liege pana in 2023

Razvan Marin a semnat un nou contract cu Standard Liege pana in 2023

Postat la: 15.09.2018 16:55

Răzvan Marin şi-a prelungit contractul cu Standard Liege până în 2023. Pietro Chiodi, impresarul mijlocaşului, a declarat că fotbalistul a refuzat mai multe oferte, din partea lui AS Monaco, AS Roma şi Sampdoria, pentru a continua în Belgia.

Răzvan Marin impresionează la Standard, unde este unul dinte fotbaliştii de bază. Prestaţiile sale au atras interesul mai multor cluburi importante din Europa, dar a preferat să semneze prelungirea cu actuala sa echipă până în 2023. Informaţia a fost dată publicităţii de Pietro Chiodi, scrie mediafax.ro.

”Am discutat cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria, dar Răzvan a ales să rămână la Standard”, a declarat agentul lui Marin.

Ulterior, şi mijlocaşul a confirmat că va continua la Standard: ”Este îmbucurător faptul că cluburile sunt interesate de mine, dar mintea mea este la Standard şi vreau să continui să mă dezvolt aici”.

La începutul acestui sezon, Standard şi-a schimbat antrenorul şi l-a numit în funcţie pe Michel Preud’homme. Acesta din urmă continuă să-l folosească în primul ”11” pe Marin, care a bifat în această stagiune 9 meciuri şi o pasă de gol.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu