Razvan Cuc, noi precizari despre mișcarea #șieu - Nu era nevoie poate sa fie campania atat de ampla

Postat la: 16.03.2019 10:32

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, sustine ca nu era nevoie ca miscarea demarata de omul de afaceri Ștefan Mandachi sa fie atat de ampla, mentinand ca autoritatile au inteles mesajul. Mai multe institutii publice si private, precum si politicieni si oameni de afaceri s-au alatura protestului fata de lipsa autostrazilor.

"M-am confruntat cu întrebarea legată de autostrăzi de când a început campania omului de afaceri din Suceava. Azi, am fost la Bacău. Noi am înţeles – vorbesc de autorităţi – am înţeles foarte bine mesajul. Nu era nevoie poate să fie campania atât de amplă.

Din primul mandat am înţeles care sunt priorităţile ministerului şi ce îşi doresc românii. Am spus că voi sta pe şantiere, am constatat că avem anumiţi antreprenori care muncesc.

Autorităţile nu au stat cu mâinile în sân şi doar au privit. În 2017 am lansat proiecte pe care acum am ajuns să le semnăm. Semnăm contracte de 500 milioane de euro, lansate în mandatul meu în 2017.

Proiectele au venit, dar toate sunt etapizate.

Şi eu mi-aş dori să fac o autostradă peste noapte, dar când facem un proiect trebuie să facem studiu de fezabilitate. Când am lansat proiecte, am luat studii de fezabilitate mai vechi, am luat studiile, le-am lansat şi avem semnate", a declarat Răzvan Cuc, la Digi24.

Citeste si Gabriela Firea, despre lipsa autostrăzilor: 'Dacă nu recunoaștem acest lucru, înseamnă că suntem desprinși de realitate'

Întrebat cum vede declaraţia făcută de Liviu Dragnea, care sustinea ca demersul este o campanie de imagine, ministrul Transporturilor a răspuns: „Ştiu că azi la 15.00 eram pe şantier şi mă uitam cum munceşte un antreprenor român.

Am văzut cum muncesc antreprenorii români, în majoritate. Mă uit cât de dedicaţi au fost şi nu au protestat când România nu a avut buget.

Am înţeles pe deplin nemulţumirea oamenilor. Poate a lipsit un nivel de transperanţă în cadrul ministerului, dar din data de 23 voi face o conferinţă de presă la ministerul transporturilor, am ridicat drone şi voi arăta ce constructori muncesc şi care nu”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu