Razvan Cuc, gata sa puna mana pe sapa, numai sa vada termenele respectate la autostrada

Postat la: 13.09.2019 01:32

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat joi pe şantierul Autostrăzii Sebeş - Turda, pe cele două loturi aflate încă în construcţie, 1 şi 2, între Sebeş şi Aiud, pentru a vedea exact cum se mobilizează antreprenorii în "punctele critice", menţionând că progresul fizic este de 77%, respectiv 64%, potrivit Agerpres.

"Aşa cum am promis săptămâna trecută, am spus că două zile voi sta pe loturile 1 şi 2 de la Sebeş - Turda. (...) i-am lăsat pe ei (antreprenori - n.r.) să văd cum evoluează, dar acum (...) o să încep să le spun exact la ce puncte să lucreze, pentru că trebuie să se concentreze acolo unde sunt anumite lipsuri, ca să putem deschide acest lot (1 - n.r.), aşa cum şi-a asumat constructorul, la sfârşitul anului. Urmează ziua de mâine (vineri - n.r.) să o petrec aici pe şantier, să văd exact cum se mobilizează în punctele critice de care depindem pentru a termina lucrările în termenele anunţate", a declarat ministrul Transporturilor.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Răzvan Cuc a subliniat că vrea să vadă cum se lucrează la aceste puncte astfel încât lotul 1 să poată fi dat în circulaţie, aşa cum s-a mai spus, până la sfârşitul acestui an.

"Voi veni în fiecare săptămână, atâta timp cât îmi permite programul (...). Lotul 2 a avansat destul de mult în ultima lună, undeva cu 6 procente. Deci, lucrurile s-au mişcat, constructorul a înţeles foarte bine mesajul. Se lucrează şi pe lotul 1", a mai spus Cuc.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Ministrul a precizat că stadiul lucrărilor este de 77% pe lotul 1, între Sebeş şi Sîntimbru, şi de 64% pe lotul 2, între Sîntimbru şi Aiud.

Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii au fost date în circulaţie anul trecut.

Săptămâna trecută, ministrul Cuc a anunţat că intenţionează să fie prezent pe şantier săptămânal, câte două zile, deoarece a constatat că, în prezenţa sa, se "animă" lucrurile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu