Razboi total intre Mircea Badea și Roxana Vancea: 'Da, Badea este angajatul meu'

Postat la: 13.01.2018 13:54

Este război total între vedeta Antena 3, Mircea Badea și Roxana Vancea. În cadrul emisiunii ”În gura presei”, Badea a arătat imagini cu Roxana Vancea și se întreba retoric cine este ”fost asistentă TV”. În replică, Roxana Vancea l-a ironizat pe Mircea Badea, despre care spune că l-a angajat pe post de om de PR.

Citește și: Gabriela Firea intervine în scandalul din PSD: 'Trebuie să ne întâlnim urgent'

Citește și: Șeful Comisiei SRI, solicitare la miezul nopții: 'Situația nu poate așteapta până la CExN de la Iași'

”Roxana Vancea arată foarte bine. Cred. De fapt, ăsta e jobul ei: să arate bine. A înzestrat-o natura cu tot ce trebuie, dar a uitat să pună și bun simț. După ce a plecat de la "Neatza cu Răzvan și Dani" și de când nu mai este iubita lui Mhai Bendeac, dacă totuși a fost vreodată sau a fost țeapă, lumea a cam uitat de ea. Și cum să revină în prim plan dacă nu agățându-se de cineva cum ar fi Mircea Badea?

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII!

Astăzi, Roxana Vancea, fostă angajată a trustului Intact, a spus, ironică tare, că realizatorul TV este angajatul ei. De ce? Pentru că la emisiunea "În gura presei", destul de rar, Mircea Badea dă fotografii cu Roxana Vancea când se strâmbă, când apare în sutien sau chestiuni similare. Cert este că a reușit să-și facă publicitate. Multe site-uri au promovat-o astăzi. Și totuși: Cine este Roxana Vancea? Adică ce a făcut în viață de ajungem să vorbim despre ea și să cităm din ea ca din vreo mare somitate?

Știm doar că l-a iubit pe Mihai Bendeac, și-a tatuat numele lui, apoi l-a acoperit, după câteva luni de mare dragoste, a fost asistentă TV, pozează în poziții indecente, are abdomenul plat, sânii mari, muncește din greu la sală, postează fotografii în sutien pe Instagram; nici nu mai contează ordinea în care le face. Mă rog: deci, cine este Roxana Vancea? Știe cineva? Până aflăm, știm doar atât: o fostă angajată Antena 1, de 27 de ani, care are chef de ironii deplasate”, a spus Mircea Badea.

Roxana Vancea a replicat și susține că Mircea Badea este, de fapt, agentul ei de PR.

”Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foooarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal. I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie. Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta. De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu