Rasturnare de situație: mireasa de la nunta unde s-ar fi batut Badalau cu Marin Anton, reacție neașteptata

Postat la: 17.09.2017 17:55

Mireasa de la nunta unde s-ar fi bătut Niculae Bădălău și Marin Anton, Roxana Enache, susține că Anton este nașul de cununie al surorii sale, dar că acesta nu figura printre cei invitați la nuntă. Mireasa susține că nu știe nimic despre scandalul dintre cei doi oameni politici.

Ana Maria Prodan, dusă de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit vedeta Tv

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: România va EXPLODA! Informația asta mă CUTREMURĂ

"Nu are nicio legătură nunta mea cu faptul că (n.r.: Anton Marin) e naşul surorii mele. Dacă naşul vrea să îşi vadă finuţa, nu era momentul la nunta mea. Atâta timp cât lista de invitaţi a fost făcută de mine, soţul meu, tatăl şi socrul meu, sora mea nu avea cum să îl invite. Domnul Anton nu s-a regăsit pe lista de invitaţi, cum nu s-a regăsit pe lista niciunui eveniment, la niciun fel de petrecere a familiei mele. Nu am văzut, nu am auzit, nu ştiu nimic. Am auzit doar că domnul Anton e pe terasă, mi-am văzut de treburile mele, nu vreau să îşi bată nimeni joc de nunta mea", a declarat, la Antena 3, Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc incidentul dintre Niculae Bădălău şi Marin Anton.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, la nunta dintre copiii primarilor din Colibaşi şi Comana, din judeţul Giurgiu. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Pe de altă parte, Bădălău susţine că nu a fost chemat la audieri şi că între el şi liberalul Anton Marin nu a fost decât un schimb de replici.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu