Rareș Bogdan recunoaște ca vrea postul de premier: Nu acum! Am timp in alte guvernari

Postat la: 15.01.2020 21:07

Rareș Bogdan recunoaște că vizează postul de premier al României și că nu este interesat să candideze, așa cum se zvonește, la Primăria București! La România TV, europarlamentarul PNL a precizat că Ludovic Orban va continua să fie premier, chiar și după alegerile parlamentare, indiferent dacă vor fi la termen sau anticipate.

”Avem un premier desemnat de forurile de conducere ale PNL, prin vot secret. Acesta este Ludovic Orban. Ludovic Orban a fost premierul României, este premierul României și va fi premierul României. Eu mă numesc Rareș Bogdan, sunt un om care știe să meargă după sfaturile președintelui și după modelul președintelui pas cu pas, deja am sărit foarte multe etape datorită simpatiei și datorită electoratului care mi-a acordat încredere. Nu mă grăbesc în această viață, nu voi candida la Primăria Capitalei, ca lucrurile să fie clare. Să nu mă mai bage în sondaje de opinie nimeni, că nu candidez la Primăria Generală. Chiar dacă stau bine în sondaje, nu candidez și spun nu hotărât.

Citește și: Decizie bombă! Liviu Dragnea ar putea fi eliberat

Doi, nu voi fi premierul României, acum. Am timp în alte guvernări. Nu în următoarea perioadă. Avem un premier pentru cinci ani de zile, Ludovic Orban", a spus Rareș Bogdan.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu