Rareș Bogdan arunca in aer scena politica: Eu nu pot sa stau la masa cu Tariceanu și Ponta/ VIDEO

Postat la: 13.09.2019 16:08

Europarlamentarul PNL și prim-vicepreședinte al partidului, Rareș Bogdan, susține că el nu va sta la aceeași masă cu ALDE și Pro România. Rareș Bogdan consideră că Tăriceanu, în ciuda faptului că a plecat de la guvernare este la fel de vinovat ca și cei din PSD pentru situația actuală a României. De asemenea, Rareș Bogdan a explicat că el nu va sta niciodată la aceeași masă cu fostul premier PSD, Mihai Tudose.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

”Nu putem sta la aceeași masă cu Călin Popescu Tăriceanu, care este la fel de vinovat de situația actuală a României și deși încearcă să se sustragă astăzi din Guvern, atacând guvernarea, părerea mea este că este responsabil de ceea s-a întâmplat în România, în ultimii trei ani de zile. Nu vom sta la aceeași masă cu Tăriceanu și ai lui. De asemenea, nu putem să stăm la aceeași masă cu cei de la Pro România, cu fostul premier Mihai Tudose, care a fost premier și astăzi este mare opozant. Cu oameni ăștia eu nu stau la masă.”, a spus Rareș Bogdan.

Declarațiile lui Rareș Bogdan vin în contextul în care senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a dezvăluit faptul că Tăriceanu a avut întâlniri pe ascuns cu Ludovic Orban și Raluca Turcan.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu