Ramona Ioana Bruynseels il contreaza dur pe Klaus Iohannis: Chiar nu e nevoie de oameni noi in politica?

Postat la: 16.09.2020 21:08

Președintele Restart România, Ramona Ioana Bruynseels, îl critică dur pe președintele Klaus Iohannis după declarațiile din ultima conferință de presă. Șeful Restart susține că președintele României nu dă dă semnalul corect atunci când susține că nu e nevoie de ”oameni noi în politică”:

”Nu pot să nu îi dau replica domnului președinte Iohannis

——-/———

Declarația domnului președinte: ” (...)Nu aș spune că ar trebui să vină obligatoriu oameni noi în politică. Avem oameni buni în politică. E momentul să facem alt fel de campanie electorală, centrată pe nevoile comunităților. ”, a spus Klaus Iohannis.

——-/———

Domnule Președinte, m-ați lăsat mască. Cu a doua parte a declarației sunt de acord și mă bucur că după - câți ani de politică aveți??- ați realizat că ar trebui să conteze nevoile comunităților...

Dar, prima parte a declarației e o mare greșeală din toate punctele de vedere!

CHIAR NU E NEVOIE DE OAMENI NOI ÎN POLITICĂ?!?

Domnule Președinte,

Sunteți mulțumit de cum suntem reprezentați la nivel internațional?!?

Sunteți mulțumit de cum suntem tratați în și de Europa?!? Sunteți mulțumit că în ciuda a orice am face noi tot nu suntem acceptați in SCHENGEN?!??

Sunteți mulțumit de cota de încredere pe care oamenii o au în politicieni?!?

Eu cred ca e mare nevoie de oameni noi care să curețe mocirla în care ne aflăm și să dea o nouă față României, la nivelul anului 2020. ROMÂNII MERITĂ MAI MULT!!!

Semnat

CEI NOI.”, scrie liderul Restart România pe pagina personală de facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu