Ramona Ioana Bruynseels, despre eliminarea privilegiilor: Vreau ca politicienii sa știe ca ceea ce fac astazi se va rasfrange și asupra lor

Postat la: 11.10.2019 20:08

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre cum vede respectarea egalității cetățenilor în fața legii, prin eliminarea unor privilegii acordate anumitor categorii profesionale.

”Trebuie reevaluate toate aceste privilegii. Dacă un magistrat, prin natura funcției și cazurilor în care decide, este expus, bineînțeles că trebuie să îi asiguri protecție. Tot ce este justificat trebuie să rămână. Nu trebuie să dăm cu barda, să tăiem tot ce e bun și ce e rău. Însă ce nu se justifică nu trebuie să se mai regăsească” a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Candidatul la alegerile prezidențiale consideră că o astfel de măsură i-ar responsabiliza mai mult pe politicieni, care ar fi confruntați cu alegerile pe care le fac.

”Hai să vedem de la caz la caz unde sunt cu adevărat privilegii care trebuie să dispară. Economisim și bani și dăm semnalul întregii societăți că toți răspundem în fața legii și că toți suntem ocupanții temporari ai unor funcții. Vreau ca politicienii noștri să mai circule și cu metroul și cu tramvaiul, să privească cetățeanul în ochi. Să știe că ce facem astăzi se va răsfrânge și asupra noastră” a conchis Ramona Ioana Bruynseels.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu