Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_0sdv91nidk2vjfc6gs6khhnlf5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Raluca Turcan o ataca pe Viorica Dancila: 'Declaratiile premierului sunt politicianiste, incearca sa gaseasca dusmani imaginari'

Raluca Turcan o ataca pe Viorica Dancila: 'Declaratiile premierului sunt politicianiste, incearca sa gaseasca dusmani imaginari'

Postat la: 13.09.2019 03:56

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan spune că declaraţiile premierului sunt politicianiste, încearcă să găsească duşmani imaginari şi să răstălmăcească tot felul de declaraţii, anunță news.ro.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

„Declaraţia premierului Viorica Dăncilă este una disperată. În momentul de faţă, Guvernul actual nu mai are majoritate parlamentară, nu mai are sprijin parlamentar. Pentru că este de o crasă incompetenţă, au rămas inclusiv fără capacitatea de a face plăţi, pentru că în momentul în care unii miniştri au plecat, premierul era foarte ocupat să ducă declaraţii belicoase şi nu a cerut delegare de competenţe, astfel încât ministerele să poată să funcţioneze, chiar dacă unii miniştri şi-au dat demisia”, a declarat Raluca Turcan, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Ea a spus că „declaraţiile premierului sunt politicianiste, încearcă să găsească duşmani imaginari şi să răstălmăcească tot felul de declaraţii, în condiţiile în care PNL până în momentul de faţă a cerut câteva lucruri corecte politic şi constituţional”.

„Unu, să vină în Parlament pentru un vot, aşa cum prevede Consituţia, pe restructurarea Guvernului. Este măsura cea mai firească, cea mai decentă şi care până la urmă ar tranşa lucrurile. Doi, în condiţiile în care premierul nu vine cu această restructurare, opoziţia va apela la cel mai puternic instrument parlamentar pentru a opri această disoluţie a actualei guvernări prin moţiunea de cenzură şi lucrul acesta se va întâmpla în perioada următoare. (...) Trei, aş vrea să fie clar, ceea ce tot pun în gura PNL referitor la tăierile de salarii, la gândul rău pus bugetarilor sunt nişte minciuni. Până în momentul de faţă, PNL a fost preocupat să creeze bunăstare şi echilibru în economia românească şi în societate”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că premierul îi cere cere o remaniere guvernamentală, în opinia sa fiind o remaniere ”neavenită, nepotrivită”, pe care o refuză clar, referindu-se la cele şase propuneri de noi membri ai Guvernului transmise de premierul Viorica Dăncilă. ”Niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea în Parlament”, a conchis preşedintele.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, că este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, că, din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor. Ea a dat asigurări că nu va ceda, dar nu a spus ce va face concret.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu