Radu Tudor 'arunca in aer' lupta pentru alegerile din 2019: Ipoteza exploziva lansata de jurnalist

Postat la: 20.05.2017 13:54

Au început pregătirile pentru campania prezidențială din 2019 și, în acest moment, există cinci posibili candidați pentru cea mai mare funcție, potrivit informațiilor prezentate de Radu Tudor, vineri, la emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena 3.

Este vorba despre actualul președinte Klaus Iohannis, președintele PSD Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, primarul Capitalei Gabriela Firea și fostul premier Victor Ponta.

Citește și: S-a AFLAT: Ce se va întâmpla după audierea lui Sebastian Ghiță din Serbia

”Patru din PSD și unul, adversar al PSD. Dacă nu se confirmă informația că i se pregătește un dosar lui și soției Carmen Iohannis, el va lupta pentru un al doilea mandat”, a spus Radu Tudor.

Potrivit analistului politic Radu Tudor, bătălia în campania pentru prezidențiale se poartă pe mai multe planuri, printre care cel al serviciilor de informații, unde deja s-a declanșat un conflict puternic între Palatul Cotroceni, Parlamentul României, Guvern, PSD, pentru controlul noii direcții de informații și protecție internă.

”Miza e cât se poate de serioasă, pentru că Ministerul de Interne organizează alegerile”, a adăugat jurnalistul.

Citește și: DISPUTĂ între Dragnea și Grindeanu: 'Probabil la Guvern e altă practică'

Un sondaj de opinie Avangarde, prezentat vineri, la Antena 3, arată în ce măsură potențialii prezidențiabili se bucură de încredere în rândul românilor.

Prima în preferințelor românilor, conform sondajului, este primarul Gabriela Firea.

Ea a spus însă, recent, că dorește să-și ducă mandatul de edil până la capăt și că îl vede ca președinte al țării pe șeful PSD, Liviu Dragnea.

Rezultatele complete ale sondajului, în clipul video de mai jos.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu