PSD reinvie epoca Dragnea: 'Viorica Dancila e singurul candidat care a intrunit consensul celor care au participat'

Postat la: 14.06.2019 01:40

Fostul ministru al Afacerilor Europene a declarat, la finalul CEx, că partidul ar trebui să se axeze mai mult pe ceea ce poate propune PSD pentru cetățeni, decât pe dezbaterea despre persoanele car ar trebui să candideze pentru diferite funcții, potrivit mediafax.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă

„Nu, astăzi (joi - n.r.) s-a vorbit doar de program, de nevoia de a avea un proiect, s-a vorbit de asemenea de Congres, de ce înseamnă norma de reprezentare, ceea ce înseamnă procedura pentru organizarea congresului PSD, a fost în general discuții despre cum putem câștiga încrederea electoratului, cred că aceasta trebuie să fie esența reuniunilor noastre, mai mult decât să ne concentrăm la dezbaterea privind persoanele, să ne concentrăm la ceea ce putem propune ca și partid pentru cetățeni”, a afirmat Victor Negrescu, la finalul ședinței CEx al PSD.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR

Acesta a adăugat că Viorica Dăncilă ar fi un președinte al PSD bun.

„Da, doamna Dăncilă în momentul de față și-a anunțat intenția de a candida, vom vedea cu ce proiect politic vine, cum v-am spus este singurul candidat în momentul de față și în CEXn a întrunit consensul celor care au participat”, a conchis Negrescu.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

Congresul extraordinar al PSD pentru modificarea statutului partidului și pentru alegerea funcțiilor de președinte, președinte executiv și secretar general va avea loc pe 29 iunie.

Viorica Dăncilă a anunțat că va intra în competiția internă pentru șefia formațiunii, însă nu va veni cu o echipă în candidatura sa, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora premierul va face tandem la conducerea formațiunii cu Marian Oprișan și Niculae Bădălău.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu