PSD face o noua achiziție spectaculoasa pentru alegerile parlamentare: Dumitru Coarna, cap de lista la Senat

Postat la: 17.10.2020 17:16

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților.

Dumitru Coarnă a confirmat, pentru Bugetul.ro, acest aspect, cu mențiunea că marți o să fie validată candidatura sa, potrivit bugetul.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

„Da, așa este. Însă, marți va fi rezultatul final, când vor fi validate candidaturile la centru. Așa este, organizația PSD Călărași m-a votat în unanimitate, inițial, să candidez pentru Senat, locul 1.

Ieri s-a discutat în ședință extinsă, la Parlament, cu toate organizațiile județene. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a citit lista cu mine, pe locul 1 la Senat.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Ulterior, am avut o întâlnire cu domnul președinte Iliuță și l-am rugat să merg la locul 1 pentru Camera Deputaților, pentru că este Cameră decizională, de multe ori, în legile organice.

Așadar, dosarul meu este depus pentru Camera Deputaților. Cu mențiunea că marți se va decide, vor fi validate, la sediul central PSD, toate candidaturile”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu