Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie Sapoca: se cere demisia managerului interimar! Ce reclama angajații

Postat la: 22.05.2020 10:00

Aproximativ 40 de angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca protestează vineri în curtea spitalului cerând demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun, anunță news.ro.

La protest participă medici şi personal TESA, iar activitatea medicală şi cea de pază a pacienţilor, unii cu probleme pshice grave ori violenţi, cu condamnări, nu ar fi afectată.

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier - un șofer i-a lovit mașina în plin! Care este starea prezentatoarei tv

”Nu este afectată activitatea medicală, nici cea de hrană şi nici cea de pază a pacienţilor”, a dat asigurări directorul economic al Spitalului Săpoca, Vlad Laurenţiu Nicolae, care se numără printre protestatari.

Oamenii care se află în curtea spitalului Săpoca cer ca actualul director interimar, Cristina Păun, să fie revocat din funcţie, protestatarii reclamând o lipsă de colaborare si comunicare cu aceasta, dar si probleme penale mai vechi, acedsta având două dosare penale deschise pentru  fapte comise ca angajat al acestui spital.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu