Protest de AMPLOARE, dincolo de granițe - #rezist ia cu ASALT Comisia Europeana și Parlamentul European

Postat la: 12.02.2019 09:56

Va fi protest de amploare tocmai la Bruxelles. Membrii mișcării #rezist vor să atragă atenția asupra problemelor din țară chiar în fața marilor instituții de forță din Europa.

"Protestul de la Bruxelles este în 4 mai, între orele 14. 00 și 17.00, vrem sa facem un marș de la Comisia Europeană, la Parlamentul European. Trei mesaje vom da:

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

1. Românii din #diaspora susțin drumul european al României și în ajunul sărbătorii de 5 mai, Ziua Europei, își afirma valorile occidentale democratice.

2. Mobilizam la vot pe toți cei care se vor uita la noi pe rețele sociale.

3. Cerem autorităților europene observatori speciali pentru a preveni frauda la alegeri. Cerem autorităților romane mai multe secții de vot în diaspora.

Evenimentul este inițiat de comunitatea românilor din Bruxelles și Acord Diaspora și sunt chemați sa devină organizatori toți cei care au grupuri ale comunităților românești din diaspora, dar și grupurile civice din România. #NuCedam #nextLevel", scrie jurnalistul Mălin Bot pe Facebook.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu