Proiect menit sa reduca numarul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni, implementat la Constanta (galerie foto)

Postat la: 12.02.2019 14:48

Primăria Constanța a implementat un proiect menit să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța este vorba despre montarea unor separatoare de sens pe zona hașurată, înainte și după trecerile de pietoni, care să împiedice parcarea autoturismelor ce obturează vizibilitatea.

”Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a montat deja separatoare pe strada Traian, în zona liceului, pe strada Mircea cel Bătrân, între bulevardul Mamaia și strada Ion Rațiu și urmează să monteze și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, dar și la trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Nicolae Milescu.

Sistemul și-a demonstrat deja eficacitatea în mai multe orașe din țară, prin scăderea numărului accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. 
În funcție de rezultate, astfel de separatoare vor fi montate și în alte zone din oraș” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu