Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_pcub2mbnb5hrunfovff697sbl7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Probleme mari la pelerinajul de la Manastirea Nicula: peste 160 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Probleme mari la pelerinajul de la Manastirea Nicula: peste 160 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Postat la: 15.08.2019 12:56

Peste 160 de persoane au fost consultate de medicii Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj și SMURD pe durata pelerinajului de la Mănăstirea Nicula. Patru dintre acestea au ajuns la spital, cu diferite afecțiuni.

SONDAJ CURS - Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

Medicul Mihaela Tanasie de la SAJ Cluj a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că serviciile medicale au fost asigurate la Mănăstirea Nicula începând de marți după-amiază.

„Suntem prezenți la Mănăstirea Nicula cu echipaje ale SAJ Cluj începând de marți după-amiază, iar în această perioadă au fost consultate 126 de persoane, cu pusee de tensiune, dureri abdominale, mușcături de insecte și escoriații, iar 3 au fost transportate la spital. Deoarece a plouat în noaptea de miercuri spre joi o persoană a alunecat și și-a fracturat un picior, astfel că a fost transportată la Clinica de Ortopedie Cluj-Napoca, alte cazuri care au necesitat spitalizare fiind de convulsii”, a spus Tanasie.

Reprezentanții SMURD Cluj au declarat, la rândul lor, că au fost consultate 35 de persoane, dintre care una a fost transportată la spital.

SAJ Cluj a deplasat la Mănăstirea Nicula două autospeciale cu 4 medici, asistenți medicali și voluntari, studenți la UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, iar SMURD-ul a avut o ambulanță, un medic și doi voluntari.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu