Probleme GRAVE de sanatate pentru o legenda a fotbalului german - A facut INFARCT

Postat la: 13.07.2019 13:48

Franz Beckenbauer, 73 de ani, legenda fotbalului german, a dezvăluit că nu mai vede aproape nimic cu ochiul drept. El riscă acum un accident vascular cerebral, anunță gsp.ro.

Germania fotbalistcă, și nu numai, își face griji pentru sănătatea lui . Legendarul jucător al lui Bayern, astăzi în vârstă de 73 de ani, a inaugurat deunăzi, la Bad Griesbach (Bavaria), turneul de golf care-i poartă numele.

Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

Însă la discursul pe care l-a rostit pe scenă a șocat audiența: „Așa după cum știți, am probleme cu sănătatea de mai multă vreme. Recent am fost la o clinică de specialitate pentru că aveam tulburări circulatorii în ochi și acolo mi-au spus că am suferit un infarct retinian. Cu dreptul nu mai văd decât foarte puțin până la nimic, așa că nu vă supărați dacă am să trec pe lângă unii dintre voi fără să vă salut”.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Dar emoțiile nu s-au încheiat. Potrivit unor studii, în 90 de zile de la un infarct retinian, pacientul poate suferi un accident vascular cerebral, astfel că Beckenbauer a intrat acum pe mâna neurologilor. În 2016 și 2017, el a suferit două intervenții pe cord deschis, iar anul trecut i s-a montat un șold artificial.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu