Prioritați liberale! Lider PNL, intrebat de scandalul fetei batute de primar: 'Sunt la un șpriț cu premierul'. Care a fost reacția lui Ludovic Orban/ AUDIO

Postat la: 17.09.2020 12:08

Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a fost contactat în legătură cu scandalul primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, filmat în timp ce își pedepsește fiica. Candidatul PNL la Primăria Bistrița a declarat că este la „un șpriț cu premierul” și că se află în campanie, deci nu are timp de declarații, arată ObservatorBN.ro. Materialul video cenzurat a apărut pe Antena3, și arată cum primarul o pune pe copilă să stea dezbrăcată în genunchi și să repete că va fi o fată cuminte.

Întrebarea adresată: „Cu privire la declarațiile dumneavoastră din conferința de presă în care ați lansat Alianța PNL-USR-Plus… Atunci ați spus că susținerea domnului Traian Ogâgău pentru Primăria Sângeorz-Băi este „o chestiune de nuanță”. Și dorim să aflăm în acest moment, în urma materialului în care Traian Ogâgău își abuzează copilul, conform Antena3, poziția dumneavoastră oficială”.

ULTIMA ORĂ - Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID-19. El candida la alegerile din 27 septembrie pentru al treilea mandat

Răspunsul lui Ioan Turc: ,,Sunt la un șpriț cu premierul, deci nu am timp acuma, sunt în campanie electorală.

Premierul României, Ludovic Orban, a fost contactat cu privire la acest subiect, dar a infirmat faptul că s-ar fi aflat la un șpriț cu liderul partidului din Bistrița-Năsăud.

,,Nu cred că a spus așa ceva”, a spus premierul.

„N-am văzut filmulețul că sunt în activitate și acuma. Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu