Primul lider controversat din PNL care CERE SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Cum iși motiveaza dorința - VIDEO

Postat la: 14.07.2018 08:15

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-ar dori o suspendare a preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru că acesta este drumul sigur către al doilea mandat al acestuia.

"Nu sunt motive constituţionale din punctul meu de vedere pentru suspendarea preşedintelui, nici nu o va face PSD, pentru că nu are cu cine. În ultima abordare văd că ALDE se delimitează chiar prin vocea preşedintelui Tăriceanu că preşedintele României va fi suspendat şi cred că nu vor face pasul împreună pentru că nu sunt motive constituţionale", a declarat Marin Anton.

Citește și: O nouă alertă dată în România! Lidl retrage aceste produse de pe piață

El spune că ceea ce a făcut preşedintele în legătură cu contestarea la Curtea Constituţională a Legilor Justiţiei şi a altor legi reprezintă "o prerogativă absolut legală şi un demers legal", scrie agerpres.ro.

"Contestarea legilor justiţiei şi altor legi nu este în afara legii. Ei se puteau lega de faptul că doamna Kovesi nu era demisă în urma unei hotărâri a Curţii Constituţionale şi preşedintele nu aplica o hotărâre a Curţii Constituţionale. Acest act de demitere a venit şi acum, practic, suspendarea nu va mai avea loc şi nu va fi niciun fel de suspendare, dar, mie, personal, mi-ar plăcea să-l suspende pe preşedinte, pentru că aşa va lua sigur un mandat în 2019. Domnul Klaus Iohannis odată suspendat, românii vor reacţiona corespunzător şi este drumul sigur către al doilea mandat al preşedintelui Iohannis", a completat Marin Anton.

Citește și: Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan

În final, el a spus că 'PNL va fi în tandem cu preşedintele României în campania prezidenţială din 2019'.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu